fbpx

- VINTERFERIE TILBUD -

Uge 7 er vinterferie. Alle os der ikke skal nogen steder fortjener lidt forkælelse. Derfor har vi lavet et godt tilbud på t-shirts til drenge. Vælg mellem Fortnite 8-14 år) eller Street Style (8-12 år) fra Name It

Uanset før-pris:
2 t-shirts kun 200,-

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

KIDS FORTNITE 
T-SHIRTS

Seje t-shirt fra Name It. Kommer i farverne sort og grå og størrelserne fra 122-128 hvilket svarer til 7-8 år.

T-shirts'ne er med kort ærmer, rund hals, regular fit og i en blød åndbar bomuld.

  • 95% Bomuld, 5% Elastan
  • Maskinvask ved maks. 40 °C på mildt vaskeprogram
  • Må ikke bleges
  • Tørretumble ved lav temp.
  • Tørres på tørresnor
  • Stryges ved middel temp.
  • Må ikke renses

Pris kr. 129,95


Nyhed

FORTNITE MONOPOLY

Udkommer 11. december - Forudbestilling modtages

Fantastisk nyhed til alle jer der har gået og sukket over knægten ikke er til at trække væk fra skærmen og savner en hyggelig familieaften hvor alle nyder at være med og skærmene er slukket og lagt væk for en tid.

Tidens absolut største online spille hit, FORTNITE, fås nu også som brætspil. Endda i en form vi alle kender - Matador. Endelig har du chance for at imponere din teenager med noget så yt som et analogt brætspil.

Det er det bedste fra to verdener. Klassisk Matador tilsat 27 farverige Fortnite figurer der kan lande alle steder på brættet, sundhedspoint og pakker, skattekistekort, byg murer, bekæmp hinanden, stormen kommer.... sidste figur tilbage på brættet vinder.

Et sikkert hit til at samle hele familien.

Pris 249,95

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

FORTNITE
- Den ultimative Guidebog

Når det igen er tid til FORTNITE på skærm, så er Den ultimative guide den bedste vej til succes. Her står alt hvad du behøver at vide for at bygge, overleve og i sidste ende vinde VICTORY ROYALE når der spiller FORTNITE BATTLE ROYALE.

I bogen får du al vigtig info. Fra helt basale spiltips til hemmelige eksperttips fra professionelle spillere. Som en ekstra bonus får du også ekspertguide til SAVE THE WORLD.

Guiden gennemgår kampteknikker, de bedste våben, hvordan du bygger de farligste fælder og de mest modstandsdygtige bygninger.

Guiden er ultimativ. Smækfyldt med livsvigtig viden og information. Alle de tricks og tips der skal til for at du står tilbage som den sidste næste gang du spiller FORTNITE.

Pris kr. 99,95>